Den er til to personer, eller til to måltider for én person.
- 5 æg.
- 1 pakke kyllingestrimler ("topping").
- 1 tomat.
- ½-1 løg, afhængigt af størrelsen.
- Purløg efter smag.
- ½ dl. olie.
- 2 tsk. chili pulver.
- 2 tsk. salt.
- 2 tsk. peber.
- 3 dl. frosne ærter.
- Ring til Camilla og inviter hende på middag!
- Bland alle ingredienserne, UNDTAGEN ÆRTERNE OG PURLØGET, og mos dem med en stavblender.
- Put ærter og purløg i. Ærterne tør op, når æggekagen bliver stegt.
- Kom lidt olie på en stegepande, og varm den op.
- Kom æggemassen i panden.
- Steg æggekagen på panden, ved middel temperatur. Hvis den bliver for brun i bunden er du nødt til at skrue ned, selv om det er dødkedeligt at vente på at æggekagen bliver færdig.
- Imens du steger, skal du lave små hak i kanten af æggekagen, med en paletkniv. Det er fordi bunden bliver færdig først, og hakkene gør at det flydende æggemasse i toppen også kommer nedad, og bliver stegt.
- Æggekagen er færdig, når den er blevet stiv, hele vejen igennem. Det tog ca. 40 minutter, da jeg lavede min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar