søndag den 8. juli 2012

Normalpesten hærger

Jeg er flov over at være dansker!!!Jeg så netop i TV-avisen at det er blevet lovligt at abortere fostre, alene pga. læbe-gane spalte, og andre mindre handicap, som man uden problemer kan leve med i et moderne samfund.Om få år er racen af mennesker med Downs syndrom (mongolisme) udslettet!!!
Vi taler en hel befolkningsgruppe!!!
Hvorfor må de ikke leve???
Hvem er det, der tillader sig at lege Gud på den måde???Videnskaben kan meget, men det er ikke altid til det gode.Det er jo vældig fint, at man fx kan få en kunstig hørelse, et såkaldt CI-implant.

Problemet er bare, at der findes nogle få børn født uden hørenerve eller øresnegl, og de kan ikke CI-opereres.
Men døvemiljøet og tegnsproget forsvinder jo snart, når der kun fødes et enkelt af disse børn ca. hvert femte år. Så nu har de ingen at kommunikere med, ud over familien.


Ja, man kan jo gøre som i "gamle dage", hvor de med vold og magt blev tvunget til at tale. Jeg har hørt flere voksne døve, berette om hvordan de fik lussinger, når de ikke kunne få de rigtige lyde frem!


Det er faktisk ikke mere end 21 år siden, at man fejrede vedtagelsen af FN's døvekonvention, der grundfæstede rettigheden til at have tegnsprog som modersmål, retten til tolkning osv.


Ja, i bund og grund handler det om retten til at være sig selv, uden at skulle lave sig om.
Men den ret har man åbenbart ikke mere, her i landet?
Hvem skal udryddes i næste uge --- dem med skæve tænder eller dem, der har fregner???Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at det er smadder hårdt, at have et handicappet barn.

Men jeg er flov over at bo i et samfund, hvor nogen bliver valgt fra, allerede før de bliver født, og andre bliver påtvunget hjerneoperationer, der kan koste dem liv og førlighed.


Aage Sinkbæk kalder det, at normalpesten hærger i Danmark.
Det kan du læse mere om i hans bog --- Den romerske brobygger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar