tirsdag den 27. september 2011

Mine sims lever stadig...

... selv om det er lang tid siden, jeg har spillet.

Lysten har ikke rigtig været der, men den er heldigvis kommet igen - for The Sims 2 er stadig mit yndlingsspil, og jeg mangler stadig at prøve mange ting i spillet, selv om jeg har spillet siden 2005.

For tiden koncentrerer jeg mig om familien Flyvholm, der består af tre husholdninger.

Dorte og Michael har, efter at have boet i lejlighed i en kort periode, købt det hus tilbage, hvor børnene er vokset op, beliggende i Camillaby.
De arbejder stadigt begge to, selv om de er oppe i årene.

Deres datter, Julia, går på universitetet.
Hun er kæreste med Tim Bobbelstrup, der bor på samme kollegium.
De er snart færdige med studiet, men ved endnu ikke hvad de skal bagefter.

Julias bror, Daniel, bor også i byen, sammen med sin kæreste, Susanna Langerrak.
De har to børn: Kristian og Amalie. Han er snart færdig med gymnasiet, og hun er lige begyndt i skolen.Dorte og Michael har lige været på ferie i Takemizu.

Feriens primære formål var at slappe af - og det skal jeg love for de gjorde, se bare hvordan de er ude at fiske, iført nattøj!

2 kommentarer:

  1. ja min datter lærke som er 12 år og autist,er også pjattet med sims,og det har hun været i flere år.Da hun var mindre synes hun at det var sjovt og skrækkeligt når der gik ild i deres komfur,ja lærke gik nærmere i panik,men det har hun lært at klare med tiden.Jeg synes egentlig at det er et godt spil,det godt kan udvikle nogle sociale færdigheder.:-D

    SvarSlet
  2. Du har fuldstændigt ret i, at sims kan være god, social træning. Men man skal huske at spillet er amerikansk, og spillets normer derfor på nogle punkter er anderledes end vores.

    SvarSlet