torsdag den 3. juli 2014

Total forvirring

I tirsdags lovede jeg min kontaktperson, at jeg ville blive klippet, senest fredag, da jeg har måttet ændre tiden 4 gange, og efterhånden var blevet temmelig langhåret.

Han havde ligefrem truet mig med, at han personligt ville klippe mig med en hækkesaks, og den slags må man jo ta' alvorligt!!
;-))) 

Da jeg har svært ved at komme afsted selv, skulle det være på et tidspunkt, hvor jeg kunne blive kørt af en personale, og det kunne så kun blive i dag kl 15.00. 

Jeg havde talt med dagens støtteperson i telefonen, og vi havde smsset, og jeg havde fået indtryk af at vi havde en klar aftale, om at hun "bare" skulle køre mig hen til frisøren, og at jeg var på egne ben derefter. 

Jeg havde således planlagt, at tage videre fra frisøren, hen i motionscentret, der ligger tæt på, og jeg havde planlagt at købe et par ting, i en håndarbejds-butik til sidst. 

Da pædagogen kom, viste det sig, at hun forestillede sig at ta' med til frisøren, og at vi skulle hjem og lave vores sædvanlige ting bagefter. 

Der blev jeg lidt forvirret, men det blev værre...

Frisøren havde tilsyneladende en dårlig dag. Hun brugte dobbelt så lang tid som hun plejer, på at klippe mit hår, og hun klippede mit pandehår 4 gange (fire!!) med bittesmå bevægelser, så jeg fik en masse hårstøv i øjnene. 
Det klør stadigt, ligesom pollen. 
Rutinebrud kan være svære, når man har en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, men her var der tale om at pædagogen frisøren og jeg havde helt hver vores dagsorden - min tålmodighed var på en svær prøve - og sansemæssigt blev jeg udfordret af både en føntørrer i mega lang tid og en grundig støvsugning - foruden den almene forvirring.

Humøret fejler skam ingenting, jeg er bare totalt brugt, og det kunne pædagogen godt se.


Turen i motionscentret må altså blive i morgen. 
Nu er jeg også ret sulten, og det hjælper heller ikke på situationen.

I aften står der vist en beroligende gåtur på programmet, og så tidligt i seng!!
:-D

I morgen venter.... trommehvirvel.... en tur på posthuset, og pakken er ankommet. 
Men jeg er beredt, hvis der skulle ske forviklinger --- men kan man misforstå konceptet at hente en pakke??
;-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar