onsdag den 3. oktober 2012

Den perfekte pizza





Det er længe siden, jeg selv har lavet mad.
Faktisk har jeg levet af færdigretter, de sidste par måneder.

Men nu vil jeg gerne i gang med at lave mad igen.
Jeg valgte at lægge blidt ud, og købe en pakke færdiglavet pizzadej.



Meningen var, at jeg ville komme hamburgerryg på, men så fik jeg den pludselige ide, at tage noget røget medisterpålæg i stedet for, og kom det på sammen med tomatsovs, tomatskiver, majs, karry dressing, Philadelfia ost og gouda ost.

Da jeg havde puttet det på, tænkte jeg "du er sindssyg --- det kan man da ikke blande sammen!!??"
Men da det begyndte at dufte rigtig godt, inde fra ovnen, blev jeg sikker på at det nok skulle gå.



Da den kom ud af ovnen --- den ville altså bæres, den gad ikke hoppe op på køkkenbordet selv ;-) --- så kom jeg et drys timian på, og så sad jeg og ventede spændt, på at den kølte af.


Men, som nævnt oven for, så var det altså helt perfekt!
Faktisk vil jeg gå så langt, som til at sige, at det er den bedste pizza, jeg nogen sinde har smagt.


Men jeg vil lige sige, at der er meget forskel på medisterpålæg.
Jeg brugte en fedtfattig version.
En medister med meget fedt i, ville nok "svede" for meget og blive klam.



Der var én der kommenterede mængden af majs på tallerkenen (inde på Facebook).
"Du kan vist godt, lide majs!"
Jeg måtte sørgeligt men sandt svare, at det var fordi den var så god, at jeg måtte spise en masse majs, for at beherske mig til ikke at spise hele pizzaen!!!
(((-:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar